dijous, de març 29, 2007

Novetats a la web dels Gossos

Hola família. Com molts de vosaltres heu vist, la nova web dels Gossos es va completant poc a poc. Ahir es va posar en marxa el nou fòrum, una secció totalment diferent al guestbook antic, i que dona moltes més opcions de comunicació.

Per poder participar-hi cal donar-se d'alta, però no us espanteu quan veieu el formulari de registre. Només cal emplenar el nom d'usuari, el password i el correu electrònic. Tots els altres camps són opcionals. Un cop registrats, rebreu un mail a l'adreça que hagueu indicat, i ja podreu completar el registre. A partir d'aquest punt, el vostre usuari ja estarà actiu, i ja podreu participar al fòrum.

S'ha de tenir en compte que el bon funcionament d'un fòrum es regeix per unes "netiquetes" que cal respectar al màxim. A diferència d'un guestbook, on només es pot posar un comentari a la vegada, el fòrum funciona per fils o "posts" que tracten d'un sol tema. Es crea un post per un tema, pero no es creen dos posts pel mateix tema, sinó que es segueix escribint o "postejant" al mateix.

Seguint aquestes normes simples, el fòrum es converteix en una eina molt útil per comunicar-se de manera estructurada.

D'altra banda, a part del fòrum, ja es troba on-line l'àlbum de fotos de la web, amb tres seccions. Des d'avui mateix ja es poden baixar les fotos de la galeria. Però volem posar l'accent a la secció "Les vostres fotos".

Aquesta secció s'ha creat expressament per què tots vosaltres envieu les vostres fotos, aquelles fotos on surtiu amb els Gossos, ja sigui amb tots 5, o amb algun d'ells. Podeu enviar-ne també les que feu als concerts, però aquest no seria ben bé l'esperit de la secció. Per tant, ja podeu enviar totes les fotos que tingueu amb Gossos i us faci il·lusió compartir amb tothom.

Per enviar-les heu de fer-ho a través d'aquest formulari, que també trobareu a l'àlbum de fotos. És important cenyir-se als requisits bàsics. Les fotos han d'estar en format jpg, un màxim de 400x300 o 300x400 pixels i un pes màxim de 250k. Podeu editar les fotos amb el Photoshop, el Fireworks o qualsevol altre editor d'imatges que permeti modificar aquests atributs.

Finalment us recordem que també podeu enviar-nos pel l'àlbum del Club d'Amics totes aquelles fotos que desitjeu.

Animeu-vos a participar al nou fòrum, i a enviar aquelles fotos que capten, segurament, moments entranyables i especials per tots vosaltres.