dijous, de març 01, 2007

Gossos a la gala eurovisiva d'Andorra

Hola família. La gala d'Eurovisió que cada any realitza i emet Andorra Televisió ja té tots els detalls tancats. El programa especial serà aquest dijous 1 de març i es farà en directe des de l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

La gala servirà per presentar la cançó amb la qual els Anonymous representaran Andorra al proper Festival de Eurovisió a Hèlsinki. El tema "Salvem el món" s'estrenarà en públic per primer cop sobre l'escenari interpretat pels mateixos Anonymous. La gala començarà a les 22h i serà presentada per Meri Picart i Josep Lluís Trabal.

Els Anonymous i la seva cançó seran el plat fort de la nit però la gala tindrà altres convidats. Per l'escenari del Auditori Claror hi pasaran Manuel Carrasco, Víctor, Joan Tena, Gossos i Josep Thió.

Gossos presentaran en primícia "Oxigen", el primer single del nou disc titulat amb el mateix nom. Per tots aquells que no pugueu assistir a la gala, el Canal 33 la retransmetrà en diferit a partir de les 23h d'aquesta nit. Serà una molt bona ocasió per veure per primer cop Gossos tocant "Oxigen".