dilluns, de març 19, 2007

Gossos a la Sala B de Luz de Gas

Hola família. Després de l'èxit absolut del concert de divendres passat al Sielu, Gossos tornen a la càrrega aquest dijous.

El concert es farà a la Sala B de Luz de Gas (C/Muntaner 246), una de les sales emblemàtiques de la ciutat comtal.

Gossos presentaran el seu nou treball, "Oxigen", amb un directe molt potent que no deixarà indiferent a ningú. Es tracta d'un concert exclusiu, gratuït i en primícia pels socis del TresC. Aquells que sigueu socis podeu demanar les vostres invitacions aquí.

No obstant, tot i que està per confirmar, el Club d'Amics disposarà d'una vintena d'invitacions pels seus socis. Per poder reservar-les, heu d'enviar un correu a info@clubgossos.net. Hi haurà una invitació per soci. Entre avui i demà estarem en condicions de dir-vos finalment de quantes invitacions disposem, però ja podeu anar fent la reserva.

La Sala B obrirà les portes a les 22h, i el concert començarà a partir de les 22:30h. A la Sala B podeu arribar-hi amb les línies de Bus 6, 7, 14, 15, 27, 31, 32 33, 34, 58, 64, N8 i amb FGC (Gràcia).

Recordeu, dijous 22, a les 22:30h, Gossos en directe a la Sala B de Luz de Gas. No hi falteu!


ATENCIÓ, ÚLTIMA HORA:

Us fem saber que el Club disposa de suficients invitacions per tots aquells que desitjeu assistir al concert. De manera excepcional, aquells que no sou socis del Club, també podeu sol·licitar les invitacions. L'únic que us demanem és fer la reserva a través del nostre correu electrònic, per poder fer-nos una idea de la gent que vindrà. Per aquells que ja heu demanat invitacions, si voleu portar acompanyants també ens ho haurieu de fer saber.