dimecres, d’abril 11, 2007

Primer aniversari de Rock&Cat

Hola família. La pel·lícula Rock&Cat és a punt d’arribar al seu primer aniversari i volem celebrar-ho amb tots els que l’heu feta possible: músics i equip artístic, equip tècnic, figurants, entitats i persones que heu ajudat a la seva difusió, espectadors fidelíssims, premsa, etc.

Per fer-ho, Utopia Global us convida a uns passis especials els dies 16 i 19 d'abril, en sessió de nit (22:30h), al cinema Alexandra de Barcelona (Rambla Catalunya 90).

Per assistir-hi, només cal que ens envieu un correu a info@clubgossos.net confirmant quin dia voleu anar-hi i quantes invitacions necessiteu. Les podreu recollir a la guixeta del cinema mitja hora abans de l'inici de la sessió.

D'altra banda, entre tots els socis del Club que demaneu les vostres invitacions sortejarem el DVD de la pel·lícula firmat i dedicat pels Gossos. El resultat del sorteig es publicarà al cap d'uns dies.

Si us vau perdre la pre-estrena al Liceu, o no vau gaudir de la pel·lícula al cinema, o simplement, us ve de gust tornar a reviure aquells instants, no podeu deixar passar aquesta oportunitat.

Us hi esperem!
ATENCIÓ: confirmem l'assistència de Gossos a la sessió del dia 19
ATENCIÓ: la sessió del dilluns 16 s'ha anul·lat. El termini per reservar les invitacions per la sessió del dia 19 s'acaba dimecres 18.
ATENCIÓ: la guanyadora del sorteig del DVD és la sòcia Núria Cortés. Enhorabona!