divendres, de març 02, 2007

"Oxigen", el nou disc de Gossos a la venda el 5 de març

Dilluns 5 de març surt a la venda "Oxigen", el novè àlbum de la discografia de Gossos. Un disc on la banda es centra en un repertori totalment rocker, amb espai per pinzellades de rap i de hip-hop. Dani Macaco, el cantant dels Macaco, hi ha col·laborat, fent així la seva primera gravació en català.

Un recull de tretze cançons i dos bonus track componen el repertori del nou disc, un disc que deixa entreveure una dosi d'aire fresc i moltes ganes per part de la banda de seguir fent el que més els agrada.

Amb "Oxigen", Gossos respira optimisme i força, i es posiciona com una banda potent per a grans aforaments decidida a reclamar una posició preeminent en el panorama nacional.

Els prop de 100 concerts realitzats en els últims dos anys, la participació a campanyes de renom i prestigi com La Marató de TV3, o el fet que la remescla de "No És Nou" hagi estat la cançó en català més radiada els últims mesos, no fa més que confirmar el bon estat de forma que la banda manresana està vivint.

Gossos volen desmostrar-nos que s'han fet grans, que han madurat, i que ja no són aquella banda acústica dels inicis. Amb la incorporació del cinquè membre de la banda, el bateria Santi Serratosa, Gossos ha anat perfilant i consolidant la faceta de banda totalment elèctrica, recuperant grans hits com "Tot És Fosc", "Condemnats" o "Quan Et Sentis De Marbre" per reconvertir-los en nous hits més rockers i elèctrics, i oferint altres temes totalment rockers carregats de força i missatges.

Amb aquest nou disc, Gossos certifica la seva condició de banda rockera amb una solidesa i un potent directe a l'escenari, i "Oxigen" n'és el fidel reflexe. La banda manresana redescobreix el Rock & Roll i està disposada a fer-ho saber al seu públic. La primera presentació oficial del disc serà el dia 16 de març a Manresa, a la sala El Sielu, però abans, el dia 6 passaran per la FNAC de l'Illa Diagonal per oferir un petit aperitiu.

El disc l'edita Musica Global i ha estat enregistrat als Estudis Kay de Manresa, on s'han gravat les bateries i les veus, i a Transtudio, el laboratori de so de'n Natxo Tarrès. La producció artística ha estat a càrrec de la mateixa banda amb el suport tècnic de Guillermo Quero, col·laborador del grup des de finals dels anys 90.