dimarts, de març 06, 2007

Gossos nominats als premis Regió 7

Hola amics. Un any més, els lectors del diari Regió 7 decideixen els guanyadors dels premis Popular, Estrella i Estrellat dins els Premis Regió 7, que es lliuraran el 30 de març. Enguany, Gossos estan presents a la llista de nominats.

Els Premis Regió 7 es lliuraran d'aquí 24 dies, en un acte al qual assistirà el President de la Generalitat. Fins a 5 dies abans del lliurament, és a dir, fins el 25 de març, els lectors poden votar les tres categories que depenen del seu escrutini: els Premis Popular, Estrella i Estrellat.

L'essència del premi Popular té per objectiu reconèixer aquella persona o aquell col·lectiu de les comarques de difusió del diari que, per les seves obres, actituds, col·laboració a la col·lectivitat o per les seves qualitats es faci mereixedor del reconeixement i alhora la simpatia de tothom.

Al costat del premi Popular, els lectors poden votar també dues categories més de premiats, que són la materialització d'una secció del diari que apareix cada dia a la pàgina d'opinió i que distingeix en cada edició una estrella i un estrellat, referint-se amb aquesta denominació a persones o col·lectius que han excel·lit en la seva activitat, o tot el contrari.

Per votar a través d'internet, clicant aquí podreu accedir a la pàgina de votació. Per evitar situacions fraudulentes, el sistema només computarà el primer vot que s'enviï en un mateix dia des d'un mateix ordinador.

Gossos tot just acaben d'editar el seu novè àlbum, i desprès d'una llarga sèrie de concerts al llarg dels últims dos anys, la banda manresana s'ha consolidat al capdavant del panorama rocker nacional. Es mereixen sens dubte aquest premi i el reconeixement de tot el públic. Està a les vostres mans. Voteu! Teniu temps fins el 25 de març.