dijous, de març 08, 2007

Presentació d'Oxigen al Sielu

Hola família. Divendres 16 de març, Gossos presenten oficialment el seu darrer treball. Serà a casa, a Manresa, a la sala El Sielu.

Gossos ja són uns altres. Són pop, rock, reggae, hip-hop i electrònica, tot barrejat i quallat, sense concessions. El Sielu els acollirà amb l’il·lusió d’un adolescent. Serà l’escenari per a la presentació, la demostració d’aquest canvi de mentalitat, de registre musical, de concepció de l’ofici i d’inspiració, de reinventar el seu so per al segle XXI.

"Oxigen" és un disc concebut per tocar en directe. Des de Manresa al món. Han construït un disc tal com demana el cor, sense equívocs ni precipitacions. Amb sed de feeling, d’encantar i d’enamorar. Sorgit íntegrament del seu local d’assaig, del seu taller. El lloc on fan sonar el cor.

El concert començarà a les 23.30h. L'entrada a guixeta valdrà 12€, i anticipada 10€. D'altra banda, no obstant, pels socis del Club, les entrades es podran aconseguir al preu anticipat. Per poder reservar les vostres entrades (una per soci) heu d'enviar un correu a info@clubgossos.net. Teniu plaç fins dijous 15 per fer la reserva. Més endavant us direm com podreu recollir les entrades. Amb la entrada a la ma, no oblideu passar per la paradeta després del concert!

Recordeu, divendres 16 de març, a les 23:30h al Sielu, Gossos en concert. Respireu bé. És temps de Gossos.

ATENCIÓ: les entrades reservades es podran recollir directament a guixeta.

D'altra banda, per llei, l'entrada a menors de 18 anys està prohibida. La franja entre 16 i 18 (i això va sobretot pels socis del Club que us trobeu en aquesta franja i heu reservat entrada) podrà entrar, sempre i quan, no s'acumuli massa gent en aquesta franja. De ser el cas, el Sielu no deixaria entrar a ningú menor de 18. Els menors de 16 no podran entrar.

1 comentari:

Moisès Rial Medina ha dit...

Imatges concert: http://llibertats.blogspot.com
Salut.
Moisès Rial