dilluns, d’abril 30, 2007

Presentació de l'Oxigen Tour a la Sala Bikini

Hola família. Dijous 3 de maig Gossos presenten a la Sala Bikini el seu nou treball, i també l'inici de la gira "Oxigen Tour". És hora d'escalfar motors.

Després d'un apoteòsic final de gira 2006 l'any passat el mes de novembre, amb la sala plena de gom a gom, Gossos tornen a la mítica sala barcelonina (C/Deu i Mata nº 105) per oferir-nos en directe les seves noves cançons, un concert on no podeu faltar i que de ben segur portarà alguna sorpresa, com ara la presència de Dani Macaco (tot i que encara està per confirmar).

"Oxigen" no és un disc més. És el disc. L’àlbum rodó que s’esperava d’una banda que, amb el pas del temps, a base de pair èxits i patacades, ha sabut reinventar el seu so per al segle XXI. Els Gossos ara són pop, rock, reggae, hip-hop i electrònica, tot barrejat i quallat, sense concessions. Han recuperat la màgia adolescent que els va fer triomfar, i hi han afegit una interpretació adulta, sense complexes, amb una visió contemporània de la música que els farà travessar fronteres. Des de Manresa al món.

En present. Sentint-se tal com se senten ara: una banda sòlida, compacte i contundent, el fruit d’una llarga temporada de tornar a picar pedra, concert a concert. D’haver-se guanyat el públic a pols en els petits espais, de treballar l’esperit de la banda i d’integrar definitivament la bateria al nou esquema musical de Gossos. Anant a mort amb el que han cregut. Sense por a mirar endavant.

Per aquest concert, els socis del Club d'Amics podran beneficiar-se d'una promoció especial i exclusiva. El Club disposa de 40 invitacions per tots aquells socis que desitjeu assistir al concert. El procediment per demanar-les serà l'habitual, enviant un mail a info@clubgossos.net. Cada soci podrà demanar una invitació, i es imprescindible i imperatiu que confirmi la seva assistència. L'adjudicació de les invitacions serà per rigorós ordre de demanda. Finalment, les podreu recollir a guixeta el mateix dia del concert.

D'altra banda, les entrades ja s'han posat a la venda. Les podreu trobar anticipades al preu de 12€ a TickTack Ticket, FNAC, Gong Discos Consell de Cent, centres Carrefour, Tipo Tarragona i Tipo Lleida. El mateix dia del concert l'entrada valdrà 15€ a guixeta. La sala obrirà portes a les 20:30h del vespre, i el concert està previst que comenci a les 21h.

Ja podeu reservar aquesta data a la vostra agenda. Recordeu, dijous 3 de maig, a les 21h, serà temps de Gossos. No podeu faltar al concert d'inici de l'Oxigen Tour, serà una nit carregada d'emocions i bona música.

Us hi esperem!


ATENCIÓ: hem exhaurit totes les invitacions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiii.. e vist al ritmes.clips que la muntareu grossa!
q és aixo de entretotsfaremunclip?
Explique-nos de que va la historia una mica.

Gràacies!

Anònim ha dit...

http://clubgossos.blogspot.com/2007/04/vols-ser-un-dels-creadors-del-prxim.html