diumenge, d’abril 22, 2007

Pel Forat del Pany

Hola família. Avui, Diada de Sant Jordi, us acostem una proposta literària ben interessant, diferent i curiosa. Es tracta del poemari "Pel Forat del Pany", de Clàudia Viladrich.

"Pel Forat del Pany" és el primer poemari de la jove poetessa Clàudia Viladrich (El Guinardó, 1975). El poemari conté poesia experimental, vivencial i potencial primerenca, on l’autora relaciona les seves vivències a cada poema amb una cita introductòria de les cançons dels manresans Gossos, grup pel qual ha significat molt per ella ja que els ha vist néixer i créixer, estiuejant a la seva ciutat natal.

Aquest poemari consta d'una primera part que és un homenatge als Gossos en què tots els poemes estan encapçalats per una cita d'alguna cançó dels manresans, i una segona part més lliure en què l'autora s'explaia en l'art de jugar amb les paraules, com "Cap al tard" o "Sóc un gos".

Per Clàudia Viladrich, música és poesia i poesia és música: amb elles expressa i veu reflexats sentiments, experiències, vida, i aquest llibre n'és una mostra fidel.

El llibre es pot trobar a la Cooperativa Cultural Rocaguinarda (C/Xiprer, 13, Barcelona, Metro: Guinardó o Camp de l'Arpa) al preu de 7 euros. Tot un regal ben especial per la Diada d'enguany.