dimecres, d’abril 25, 2007

Presentació del disc d'homenatge a Josep Mª Isanta

Hola amics. El proper 27 d'abril es fa el concert-presentació del disc d'homenatge a Josep Mª Isanta Casellas, el jove assassinat a les festes de La Patum de Berga de 2005.

El Cd té com a títol "Branques", en memòria d'un poema escrit per ell, i el formen una trentena de grups de diferents estils de la comarca del Berguedà on cada un d'ells ha composat una cançó en memòria del Josep Maria. Els beneficis de la venda es destinen per pagar els advocats de la familia i de tots els afectats en aquests fets.

En el concert actuaran els Gossos (que també han dedicat una cançó sobre aquest tema en el seu últim disc) i diferents grups que composen el Cd. El concert començarà a les 19h, i es farà l'Ateneu d'Avià. L'entrada valdrà 10 euros, i tota la recaptació estarà també destinada a cobrir les despeses judicials. Hi haurà un servei d'autobusos gratuïts que sortiràn de la ciutat de Berga en direcció al lloc del concert.

Si vols aconseguir aquest Cd i col.laborar amb la causa pots entrar a www.josepisanta.org i deixar un correu electrònic i així podràs rebre informació. Malauradament les despeses d'advocats en casos d'homicidi són molt elevades, així que t'agraïriem molt si fas còrrer aquesta notícia entre els teus amics i coneguts.

Recordeu, divendres 27, a partir de les 19h, concert d'homenatge a Josep Maria Isanta. No hi pots faltar!