dimarts, d’octubre 24, 2006

Gossos a La Sala d'Igualada

Hola família. Divendres 27 s'inaugura a Igualada La Sala, un nou equipament cultural on abans es trobava l'antic teatre modernista.

La Sala és un escenari polivalent que ofereix un ampli ventall de serveis que van des de música en directe fins a teatre, passant per un espai d’oci nocturn. Un nou concepte d’espai multidisciplinar destinat a oferir una gran varietat d’actuacions de música i teatre de l’actual panorama nacional i internacional. A través dels mitjants de comunicació a nivell local i estatal s’afavorirà la difusió d’aquests espectacles culturals de tot el món. Per tot això, un dels principals objectius d’aquest nou projecte és potenciar i apropar tots els esdeveniments que genera la indústria cultural a ciutats com Igualada i el seu radi d’acció, i així arribar a ser la sala de referència de la Catalunya central. La Sala presenta una programació estable, que es durà a terme durant els divendres, dissabtes i festius, a partir del 28 d’octubre del 2006.

La festa d'inauguració comptarà amb la presència de Gossos, Beth, La Troba Kung-Fú i Monica Green entre d'altres. Començarà a les 00:00h. Clicant aquí podreu veure el mapa de la zona. La Sala es troba a la Plaça Cal Font, just al mateix lloc on Gossos van tocar per la festa major d'Igualada.

Esperem que disfruteu d'aquesta gran festa d'inauguració!