dijous, d’octubre 19, 2006

Música al cinema

Hola amics. Tal i com us vam anunciar aproximadament un mes enrera, dijous 26 d'octubre es farà la xerrada "Música al Cinema", organitzada per Utopia Global. Comptarà amb la presència de Jordi Roigé, director de la pel.lícula Rock&Cat, i del nostre bon amic Natxo Tarrés.

A la xerrada veurem unes quantes projeccions tractant el tema de la música al cinema, on podrem apreciar com al llarg de la història del cinema la música s'ha convertit en un element indiscutible i indispensable, i on segurament no faltarà alguna seqüència de Rock&Cat estretament lligada a Gossos. D'altra banda, Rock&Cat serà un dels més clars exemples d'aquesta relació entre música i cinema.

Tot plegat tindrà lloc al Centre Garcilaso (C/Juan de Garay 116-118) a les 20h. Clicant aquí podreu veure el mapa de la zona. Us recomanem anar-hi amb metro (L1 i L5, Sagrera).

L'entrada es gratuïta. Si us agrada el món del cinema i la música, no hi podeu faltar. Serà una molt bona ocasió per poder xerrar de manera distesa amb dos grans professionals del món del cinema i de la música.