dilluns, d’octubre 02, 2006

Gossos al Barrejant 2006

Hola família. Després d'un parell de caps de setmana sense concerts, Gossos torna a oferir-nos el seu vibrant directe, aquest cop al festival Barrejant 2006, a Sant Boi de Llobregat.

Un concert de la banda de pop rock català Gossos. Una 'performance' d'Amnistia Internacional titulada 'Tanquem Guantánamo'. La taula rodona 'Medi ambient versus desenvolupament?'. L'actuació de Nour, un duet format pel cantant de Cheb Balowski i el baixista japonès Masa Kobayashi. Un taller infantil de reciclatge protagonitzat per ninots d'aigua amb cabells d'herba. Una obra de teatre sobre la desertització feta per usuaris i col·laboradors de l'hospital psiquiàtric... Són algunes de les més de 30 activitats de la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi. Del 6 al 8 d'octubre, Barrejant fa 10 anys.

El programa, com és habitual, combina les activitats lúdiques amb elements de reflexió. Barrejant ha defugit sempre ser només una mostra de la diversitat cultural i ha apostat per una contribució activa a diferents 'causes', tal com expresa el seu lema: 'Avui és demà. Un món més just avui i per a les generacions futures'. Enguany, l'organització ha volgut posar sobre la taula la idea que és possible el desenvolupament sense perjudicis o amb molts menys perjudicis per al medi ambient. Aquest tema estarà present a una bona part de les activitats previstes.

Barrejant predicarà amb l'exemple i aplicarà a les celebracions mesures per reduir, reutilitzar i reciclar els residus que es generin. Com a novetat d'aquesta edició, el subministrament elèctric de la tradicional Fira d'entitats es farà mitjançant una instal·lació temporal de plaques solars.

L'organització vendrà al preu simbòlic d'1 euro uns mocadors de coll fets a Bangla Desh d'acord amb criteris de comerç just. Es convida tothom a lluir-los durant els tres dies de Barrejant. La recaptació es destinarà a un projecte solidari al Marroc, consistent a equipar tres pous amb un sistema de conducció d'aigües.

L'Ajuntament de Sant Boi organitza cada any Barrejant amb la col·laboració d'un gran nombre de persones i entitats de diferents àmbits i procedències. Les activitats es fan a l'equipament municipal de l'Olivera (plaça Montserrat Roig) i a la plaça de Teresa Valls i Diví. Una altra novetat de l'edició de 2006 és la inclusió d'un programa complementari d'activitats que aproparà la Trobada de la Solidaritat a la resta de barris de la ciutat.

Clicant aquí podreu consultar el programa oficial del Barrejant 2006.

El concert començarà a les 23h, a la Plaça Teresa Valls i Diví, i serà gratuït. No hi falteu, serà possiblement el penúltim concert de la gira, i una molt bona oportunitat per gaudir del potent directe d'una de les bandes més consolidades del pop-rock català.

Us hi esperem!