dijous, d’octubre 05, 2006

Natxo Tarrés, a la Model de Barcelona

Hola amics. Avui, "El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà des de la presó Model de Barcelona. Als interns de la Model els han convidat a participar en els diversos espais del programa i assistir a la retransmissió.

En aquest programa, "El Matí de Catalunya Ràdio" farà un repàs a la història de la Model, la presó més antiga de Catalunya. Després de la tertúlia, a les 9 i 20 minuts, Antoni Bassas entrevistarà el conseller de justícia, Josep Maria Vallès.

A dos quarts d'11 es parlarà de les diferents sortides que tenen els interns per reinserir-se a la societat: estudiar i formar-se professionalment. Per això, "El Matí de Catalunya Ràdio" parlarà amb el director general de l'Obra Social de La Caixa, Josep Francesc Conrado i s'emetrà un reportatge elaborat per l'equip del programa sobre les experiències d'interns que surten de la presó per treballar.
El programa tindrà els espais habituals dels dijous, "Lecturàlia", de Màrius Serra i "Alguna Pregunta Més?".

Els oients també podran escoltar el resultat de la col·laboració del músic de Gossos, Natxo Tarrés, que ha arranjat i assajat una balada composta per un reclús i que interpretaran tots dos junts durant el programa.

Tot plegat ho podreu escoltar clicant aquí. Un cop a la home de Catalunya Ràdio, cliqueu a "en directe", i podreu escoltar en directe l'emissió. També podeu escoltar el programa a través de la 102.8 de la FM.

Salutacions