dimarts, d’abril 04, 2006

Segona Trobada d'Amics de Gossos



La paella. Aquest va ser un dels principals elements del que va ser la Segona Trobada d'Amics de Gossos. Feta pel pare de'n Natxo, ens va deixar a tots amb un fantàstic regust de boca. Estava boníssima.

La jornada va començar cap a les 12:30h, amb l'arribada dels més de 40 assistents. Cares conegudes, cares noves, les quals va ser un plaer poder conèixer i xerrar una estona, tot i que és impossible poder parlar amb tothom en una trobada d'aquest estil.

Cap a les 14h, quan ja hi erem tots vam començar a dinar, sota un sol de justícia, que va fer que més d'un acabés com les gambes que hi havia per picar abans del dinar. Després de la paella, postres i cafès va venir el segon plat fort de la jornada, i possiblement el que tots estavem esperant. El concert en format acústic.

Tots ben asseguts, mirant amb espectació com en Santi muntava part de la seva bateria, en Roger conectava el baix Fender a l'amplificador i en Juanjo, l'Oriol i en Natxo afinaven les guitarres. Tot estava apunt per començar. El repertori triat va fer les delícies dels assistents, cançons que feia moltíssim que no haviem escoltat en directe i que per alguns era la primera vegada. "Quan et sentis de Marbre", dedicada a la Laia, que feia 19 anyets, "Avui No Hi Sóc", amb l'slide del Juanjo que va fer-li posar la pell de gallina a un servidor, "Metamorfosi", "Carta a Cuba", "La Selva Negra", "Rera Teu" entre molts altres temes, van sonar durant ben bé dues hores llargues.

Ningú volia que s'acabés aquell moment màgic, especial, tots asseguts en silenci, cantant cada cançó i ajudant a recordar les lletres, disfrutant cada segón, i disfrutant igual que van disfrutar ells. Veure el Juanjo a la bateria, passant-s'ho pipa va ser potser un dels millors reflexes del que s'estava vivint en aquell moment. Però ja ho diuen, tot s'acaba, i va arribar el moment de començar a recollir. Ningú es volia moure dela cadira, ningú volia marxar.

Després de fer-nos la foto de família cadascú va marxar de la mateixa forma com havia vingut, ja fos amb tren o cotxe. Eren les set de la tarda, s'acabava un dia ple d'emocions, records i imatges que quedaran gravades a la retina de tots els que hi vam ser presents. Tant sols desitjar que l'any vinent tornem a gaudir d'una jornada com la de diumenge.

Gràcies Gossos per ser com sou, per la vostra simpatia, pel vostre caliu i la manera de ser, per obrir les portes de casa vostra i brindar-nos un dia tan especial. Gràcies.

Gràcies també a la Laia, la Marta i la Montse per les fotos que ens heu enviat. Les podeu veure a http://www.parazz.com/albums/clubgossos

Ens anirem veient als concerts, i esperem retrobar totes les cares de diumenge.

Salutacions.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

l'any que ve repetiiiim!!!
sembla mentida el que pot fer el santi amb només un bombo, una caixa i un charles :P bé, i unes maraques xD
ens veiem al sant jordi :D toquen a les 11, segons l'agenda de musicaglobal :)

Joan Enric ha dit...

Doncs si, es un crac jejeje, tots ho son de fet.
Ens veiem al Sant Jordi!
Salut!

Anònim ha dit...

Hola jo vull veure les fotos però no les veig per enlloc on són?
Núria Valero

Joan Enric ha dit...

Hi ha un link a l'Àlbum de fotos a l'apartat de Links, també vaig posar el link a la crònica i si cliques a sobre del títol de la crònica aniràs a parar directament a l'àlbum.

Salutacions

Anònim ha dit...

Cert, va ser un dia inoblidable, però esperem que no sigui irrepetible.
Gràcies a tots els que el vau fer possible i, si tot va bé, fins l'any vinent!

Petons!

Anònim ha dit...

va lena, feu una trobada amb cram :P

Anònim ha dit...

jajaja xDDD tu t'apuntaries no? :P paciència, q tot arribarà! ara q si haig de fer la paella jo..estem arreglats! ;)

Anònim ha dit...

Hola gent:
Jo la trobada amb cram no crec que vingui a part qui hi ha un que està a la presó vaja si no m'equivoco en fi però d'algú com els "peques" hi vaig segur els Gossos són els millors jajaja!!!
Núria Valero.

Anònim ha dit...

ehh? a la presó?? vaja, doncs ahir a l'assaig hi erem tots ;)

salut!

Anònim ha dit...

devia ser algun del públic...
si et preocupa fer paella encarregues un parell (de dotzenes)pizzes :p
entre tots cram i jo ens les mengem, ja veuràs. així podreu dir que heu fet una trobada amb fans xD
wei, q si teniu futur jo vull el cd firmat jajajaja em veig d'aquí 10anys dient q tinc el cd signat d quan encara no éreu famosos :p

Anònim ha dit...

doncs ja està, fem trobada amb degustació de pizzes i signatura de cds al final! decidit!jeje

Petons!

Joan Enric ha dit...

Jo m'apunto XDDDD
Salut!