dijous, d’abril 27, 2006

Concurs Rock&Cat

Hola amics. Us volem proposar un nou concurs, i en certa manera, ajudar també a difondre aquest gran projecte anomenat "Rock & Cat". Disposem d'uns pòsters de la pel.lícula firmats per Gossos per sortejar entre tots els socis que contesteu correctament la pregunta que tot seguim us formulem.

Com sabeu, Gossos i Cris Juanico han fet una nova cançó, "Turquesa", doncs bé, a quin local de Ciutadella van rodar sequències d'aquesta cançó? La resposta la trobareu a "Rock & Cat". Per entrar al sorteig ens heu de dir el nom d'aquest local, envian't un correu a clubgossos@hotmail.com

Aquest concurs està obert només als socis i socies del Club. Aneu a veure el més aviat possible la pel.lícula i fixeu-vos quan toquin "Turquesa". Penseu que pel fet de ser una pel.lícula en català estarà en pantalla poques setmanes més. Divendres 5 de maig realitzarem el sorteig i us direm els guanyadors d'aquests pòsters firmats per Gossos*.

Animeu-vos a participar!

* Per incompatibilitat d'agendes, en Juanjo no va poder assistir a la presentació al Via Fora, on ens van firmar els pòsters. Des d'el Club farem el possible per tenir la seva firma.