dimarts, d’abril 18, 2006

Presentació de Rock & Cat, amb Gerard Quintana i Pep Sala i xerrada al Via Fora de Manresa

Hola família. Tornem amb un parell de novetats, amb sorpresa inclosa.

Com sabeu, demà es fa la pre-estrena de la pel.lícula Rock & Cat. Gràcies a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna podrem assistir a l'acte de presentació que es farà el dijous 20, a les 18:00h, a la Sala Magna de la mateixa Facultat (C/Valldonzella 22).

Els cantants Gerard Quintana i Pep Sala participaran en l’acte de presentació a la Facultat del llargmetratge musical "Rock & Cat. Més enllà de les cançons" (Utopia Global, Filmax, en coproducció amb Televisió de Catalunya), realitzat pel professor Jordi Roigé. L’acte, emmarcat en el Màster de Direcció de Cinema i Televisió, se celebrarà el 20 d’abril, a l’aula 201, de les 18.00 a les 19.30 hores.

Es projectarà un making off i s’explicarà tot el procés de realització del llargmetratge. També es podrà escoltar una de les cançons que Gerard Quintana i Pep Sala han compost conjuntament. A Rock & Cat (www.rock-cat.com) també han col.laborat dos professors de la Facultat. Jordi Arqués ha realitzat les mescles de so i Josep Rom ha estat el responsable del disseny gràfic. Aquesta pel.lícula, amb guió i direcció de Roigé, s’estrenarà a les pantalles dels cinemes de Catalunya i les Illes Balears divendres 21 d’abril (la primera projecció especial per a convidats se celebrarà el 19 d’abril, al Gran Teatre Liceu).

Participants: Jordi Roigé, director de Rock & Cat i professor de la FCCB, Gerard Quintana i Pep Sala, cantants, Josep Rom i Jordi Arqués, professors de la FCCB, Ramon Colom (moderador), director acadèmic del Màster de Cinema i Televisió.

Tots aquells que estigueu interessats en assitir a la xerrada cal que ens ho confirmeu el més aviat possible enviant un mail a clubgossos@hotmail.com

D'altra banda, el dimarts 25 d'abril, al Via Fora de Manresa (C/Sobrerroca 38) a les 20:00h es farà una xerrada-tertúlia de la pel.lícula amb la presència de Gossos i del director Jordi Roigé. Podrem veure diferents imatges de la pel.lícula i un altre making-off, tot fent una xerrada amb els assistents. Aquí és on tenim la sorpresa. Pels socis del Club que confirmin la seva presència, i gràcies a la Cristina d'Utopia Global, regalarem el pòster de la pel.lícula firmat per Gossos.

En aquest cas també és molt important saber la previsió de socis que penseu anar-hi, per veure quants pòsters faran falta i perquè ningú se'n quedi sense. També heu d'enviar un mail a clubgossos@hotmail.com
Teniu plaç fins el divendres 21 per confirmar la vostra assistència.

Salutacions!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldras dir el dia 21, no? xD

Joan Enric ha dit...

Correcte :P
Salut

Joan Enric ha dit...

Algú ha anat a l'acte de la Facultat??