dissabte, d’abril 22, 2006

Renovació de la web del Club

Hola amics! Ja tornem a tenir operativa la web del Club. Com veureu, hem aprofitat per renovar-la una mica i donar-li nous aires.

Hi trobareu diverses seccions, com ara l'apartat "El Grup", amb una petita biografia de la banda. A la secció de "Discs" tots els cd's editats fins ara, amb les lletres de totes les cançons. Feu-hi un cop d'ull.
D'altra banda també trobareu links a l'agenda de concerts, el nostre àlbum de fotos amb més de 300 fotos d'events relacionats amb Gossos i el nostre blog, que es va actualitzant a mesura que apareixen novetats relacionades amb el Club o amb l'actualitat de Gossos.

És en definitiva una web divertida i fresca, el punt de trobada pels socis del club i pels que encara no ho sou, però que de ben segur us acabareu enganxant. Poc a poc des d'el Club us anirem presentant diferents activitats com concursos, sortejos entre altres, en definitiva, intentarem fer d'aquest club d'amics l'enllaç entre vosaltres i tot el món de Gossos.

Per últim, recordar-vos que l'àlbum de fotos existeix principalment gràcies a les vostres aportacions, i esperem que ens seguiu enviant les vostres fotografies per fer l'àlbum de fotos de Gossos més gran de la xarxa.

Clicant al títol d'aquesta notícia podreu accedir a la web.

Salutacions!