dilluns, d’octubre 01, 2007

Resum del cap de setmana

Hola família. En Natxo ens acosta les impressions dels dos concerts d'aquest llarg i intens cap de setmana, amb dues grans actuacions dels manresans.

"Hey amics! Som a Manlleu, avui em toca fer el resum de dos grans concerts als quals hem disfrutat i ens ho hem passat molt bé. Divendres vam estar a la Faktoria d'Arts de Terrassa. Va ser un molt bon bolo i va inaugurar l'etapa de saletes petites que suposo anirem fent al llarg d'aquest hivern.

D'altra banda vam estrenar alguna cançó com "Les Ampolles", que fa molt temps que ens l’havíeu demanat, i no patiu que ara a l'hivern arribarà el moment de moure el repertori i de fer coses una mica diferents.

Avui a Manlleu també ha anat molt bé, un bolo a una plaça molt entranyable, hi havia molta gent, molt bon ambient, i la cosa continua! La setmana vinent, divendres serem a Manresa i dissabte a Canet.

A Manresa realment esperem que sigui un bolo molt especial, toquem a casa, al Teatre Kursaal. I bé, esperem que us aneu apuntant als bolos que queden i us asseguro que n'hi haurà més!

Una abraçada!"

Com veieu, hem pogur gaudir d'un magnífic cap de setmana, carregat de concerts, de molt bona música i millor companyia.

Finalment, hem actualitzat l'àlbum de fotos del club. Recordeu que aquest àlbum es fa amb les fotos que vosaltres mateixos feu. Així que si en teniu d'els darrers concerts no dubteu en enviar-les al mail del Club.