dimecres, d’octubre 03, 2007

Gossos a Canet

Hola amics. Seguim amb l'agenda del cap de setmana. Dissabte 6, Gossos visiten Canet de Mar per oferir-nos de nou un altre dels seus vibrants concerts. Aquest concert forma part de l'agenda del cicle "Canet Cançó +d6".

Com cada any, la tardor omple el centre cultural Vil·la Flora de música amb actuacions de grups i cantaautors catalans. I ja en fa sis! Fa sis anys s'inaugurava aquest cicle de cançó catalana, amb l´actuació de Toti Soler i la projecció de la pel·lícula de Francesc Bellmunt La nova cançó.

Aquest any 2007, Canet Cançó +d6 porta com a novetat la proposta +Cultura i +Natura. D'aquesta manera qui vulgui fruir del modernisme o de la natura, el mateix dia del concert pot fer al matí una de les rutes.

Les rutes són gratuïtes si teniu l'entrada del Canet Cançó. Això sí, cal inscripció prèvia. Cal apuntar-se a la Casa museu Domènech i Montaner com a molt tard dos dies abans del concert. El dia 6 d'octubre està programada la ruta de la Natura. Té una durada d'unes 3 hores i mitja.

Pel que fa a la programació musical, el cicle d'aquest any es presenta molt engrescador, amb concerts de primera fila, i amb Gossos com a màxims exponents.

El +d6 s´inaugura amb Gossos el dia 6 d'octubre. Gaudirem del seu nou disc "Oxigen", un disc aclamat per la crítica i el públic que situa aquest últim en un grau de maduresa inqüestionable i a un nivell de popularitat molt elevat. Serà sens dubte un grandíssim concert com els viscuts a Terrassa o Manlleu el passat cap de setmana.

El concert es farà a l'envelat de Vil.la Flora (Riera Gavarra s/n) a les 22h de la nit. Les entrades anticipades es poden adquirir al preu de 8€, i 10€ a guixeta el mateix dia del concert.

No obstant, per aquest concert, el Club disposa de 15 invitacions pels socis. El procediment per demanar-les es l'habitual. Només cal sol·licitar-les enviant un correu al mail del Club. Hi haurà una invitació per soci. Teniu temps fins divendres al matí com a molt tard per demanar-les.

Així doncs, ja no hi ha excuses per no anar al concert. Recordeu, dissabte 6, a les 22h, Gossos en directe.

No hi falteu!

ATENCIÓ: ja no ens queden més invitacions