divendres, d’octubre 19, 2007

L'àlbum de fotos del Club

Hola família. Avui us volem fer conèixer l'àlbum de fotos del Club. Molts de vosaltres segurament ja el coneixeu, però pels qui encara no, aquí el teniu.

Es tracta del nou àlbum, per fi totalment operatiu després de la migració de fotografies que teniem a l'antic àlbum fotogràfic.

És possiblement l'àlbum online dedicat exclusivament a Gossos més complet de tota la xarxa. Hi trobareu fotos de pràcticament tots els concerts realitzats els darrers dos anys, amb alguna pinzellada dels anys 2002 i 2005. A més a més, també s'hi poden trobar les fotos que es fan els socis del Club amb els membres de la banda manresana després de cada concert.

Actualment compte amb mes de 2200 fotografies, organitzades per concert. S'actualitza constantment després de cada actuació o event on participin Gossos, a mida que anem rebent les fotografies que ens envieu a fotos@clubgossos.net

I precisament, aquesta és una de les grandeses de l'àlbum. Si avui podem estar orgullosos de l'existència d'aquest àlbum es gràcies a vosaltres, socis i sòcies que durant els concerts capteu aquells moments màgics, especials i divertits.

No obstant, com haureu pogut comprovar, encara no disposem de fotografies de tots els concerts. Aquest és l'objectiu, com a mínim, intentar recopilar tots els concerts realitzats desde l'existència del Club d'Amics. És per això que us demanem aquelles fotografies dels concerts que encara no tenim a l'àlbum. No dubteu en enviar-les.

Entre tots hem aconseguit realitzar un projecte que molts pocs grups de casa nostre disposen, un complet àlbum on-line, on poder recordar i compartir amb tothom aquells instants especials de cada concert.

A tots vosaltres, gràcies!