dijous, de setembre 27, 2007

Gossos a Manlleu

Hola amics. Seguim amb l'agenda d'aquest cap de setmana. Dissabte 29 marxem cap a Manlleu, on ens espera un altre concert de Gossos i la Festa del Porc i la Cervesa 2007.

La Festa del Porc i la Cervesa és gastronomia, és oci i és espectacle a la capital del Ter. Elaboració de productes del porc en directe, demostracions de cuina, tasts guiats d’embotits i de cerveses nacionals i d’importació, activitats infantils i espectacles gratuïts. El col·lectiu Osona Porc avala la qualitat gastronòmica dels productes porcins oferts a la festa.

Gaudiu de la cuina del porc de qualitat i dels seus embotits, tasteu els plats i especialitats que els expositors de la fira us ofereixen i que són per llepar-se’n els dits: daus de galta de porc amb cebetes i bolets, peu de porc desossat i farcit d’ànec confitat i samfaina, faves i pèsols estofats amb costella de porc, pernil al forn, llom a la provençal, porc rostit, senglar, botifarres variades, greixons...

I com no podia ser d'una altra manera, Gossos participaran a la festa posant la nota musical. La banda manresana compartirà escenari amb Privilegiados i La Cabra Mecànica. Els concerts seran gratuïts, i està previst que comencin a partir de les 22h de la nit.

Com veieu serà una gran festa gastronòmica amanida amb la millor música. Clicant aquí podreu veure la programació. Totes les activitats es desenvoluparan a la Plaça Fra Bernardí.

Us hi esperem!