dilluns, de juliol 02, 2007

Gossos a Barcelona

Hola família. Dissabte 14 de juliol, Gossos actuen a Barcelona, concretament a la Plaça del Mar. Després d'un mes llarg sense concerts, els manresans tornen a la càrrega per oferir-nos el seu potent directe.

Aquest concert forma part dels actes de cloenda de les jornades "El carrer a la universitat, la universitat al carrer", organitzades per la UPEC (Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya).

Amb el lema "El carrer a la universitat, la universitat al carrer", aquestes Jornades volen ser un punt de trobada de les diverses sensibilitats progressistes, on responsables polítics, representants socials, experts acadèmics i del món de la cultura, comparteixin experiències, coneixements i reflexions.

Les Jornades es dividiran en eixos temàtics on experts en les diferents matèries faran de les conferències un veritable fòrum social. D'aquesta manera, cada dia hi haurà una temàtica a desenvolupar i seran per aquest ordre: Immigració/Multiculturalitat, Abstenció electoral, Organització del temps,
Canvi climàtic i Habitatge. Clicant al títol de la notícia podreu accedir al programa complet de les jornades.

L'objectiu de les Jornades és contribuir a desenvolupar un fòrum obert a tota la societat, per tal de recuperar la nostra història, entendre millor la nostra realitat i generar propostes per la millora del benestar i la qualitat de vida de la ciutadania.

A més a més, aquestes es completaran amb activitats lúdiques i culturals, en les que el plat fort serà el concert de dissabte amb Gossos i Pastorets Rock, a la Plaça del Mar, al barri de la Barceloneta. El concert serà gratuït i començarà a partir de les 20:30h.

Clicant aquí podeu entrar a la web oficial, on trobareu molta més informació, així com les dates de les jornades, horaris, etc.

Recordeu, dissabte 14 de juliol, a partir de les 20:30h, Gossos i Pastorets Rock en directe!
ATENCIÓ! Canvi d'horari. Gossos actuaran a les 20:00h