dimarts, de juliol 24, 2007

Amb la teva sang

Gossos sempre solidaris amb el món que ens envolta han volgut possar una vegada més el seu granet de sorra i ho han fet amb una cançó que porta per títol "Amb la teva sang".

Amb aquesta cançó volen concienciar a la gent que donar sang és necessari per poder salvar milers de vides diàries. La cançó i el videoclip el podràs aconseguir donant sang al dia i hora programat a la teva població. No t'ho pensis més! Dóna!.

Natxo Tarrés:

"Des dels nostres inicis com a grup, els "Gossos", ens varem adonar que podíem fer servir la nostra música com un gran altaveu per a apropar missatges a tot tipus de gent, mai hem volgut entrar en segons quins temes de caràcter personal, com pot ser l'opció política, però si que hem cregut convenient sumar-nos a projectes de caràcter social.

Així és com els Gossos ens hem abocat a aquesta gran tasca que fa el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Una organització digna d'admirar i un gran model a seguir per a moltes d'altres. La seva tasca es present en el dia a dia de tots nosaltres, oferint-nos quan estem malalts o tenim un accident, la saba del nostre cos, allò que és imprescindible per a la vida, la sang.

Creiem que és importantísim conscienciar a tothom que és necessària la participació de tots en aquest tema. Pocs actes son tant senzills i alhora tant solidaris, com donar una mica de la teva sang, sang que anirà a parar a algú que ho necessita per viure i que qui sap, si mai nosaltres l'haurem de necessitar.

Per aquesta col·laboració hem fer allò que sabem fer més bé, escriure una cançó. "Amb la teva sang", ens parla d'aquest acte tant generós i ens recorda que no n'hi ha prou amb una vegada. Cal que integrem com una costum aquest acte tant senzill. Moltes vegades com a éssers humans estem disposats a tenir actituds solidàries i així ho fem, però de vegades ens n'oblidem que el gest de donar sang, hauria de ser el primer de la llista. Donar una part de tu, perquè viatgi dins del cos d'un altre persona d'igual a igual, potser algú que no coneixerem mai, que podrà gaudir gràcies al teu gest d'allò que ens ha estat donat, la vida.

Esperem que col·laboreu tots, que us feu vostra aquesta cançó i que sempre que ens faci falta hi hagi els bancs plens de sang, la sang que dona vida, la sang que ens fa el que som".

El tema musical "Amb la teva sang", ha estat compost especialment pels Gossos per estimular la donació de sang i s'emmarca dins la campanya del BST "Amb una vegada no n’hi ha prou".

El disc compacte, que conté un videoclip, encoratja els joves a prendre part d’un acte solidari que ajuda a salvar vides.

La distribució dels 27000 CD, un per cada persona que doni sang, es farà tant a centres fixos com a les unitats mòbils de donació de sang, del 15 de juliol al 15 d’agost.

L’edició d’aquest CD ha anat a càrrec del Banc de Sang i Teixits i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, Althaia, Xarxa Assistencial de Manresa, Fundació Sociosanitària de Manresa i l’Obra Social de “La Caixa”.

Finalment, podeu descarregar el tema en format mp3 clicant aquí.