dimecres, de juliol 25, 2007

Agenda de concerts del mes d'agost

Hola família. El mes d'agost ja s'acosta i per molts de nosaltres, les vacances també. No obstant, durant les vacances d'enguany podrem seguir gaudint del directe del nostre grup preferit.

Aquí teniu la informació fins el moment de tots aquests concerts. En el cas del bolo de Tordera és informació confirmada però també susceptible de canvis d'última hora, per tant us convidem a estar atents als possibles canvis, tot i que esperem no n'hi hagin. Pel que fa a la resta, intentarem actualitzar les dades.

Comencem amb el primer concert, a Tordera. Una vegada més, coincidint amb la revetlla de Santa Maria, la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l'Associació La Nostra Dansa, organitza un concert a la Plaça de l'Església.

El proper 14 d'agost el grup de Manresa serà a Tordera per presentar el nou disc "Oxigen". La nit es completarà amb el concert de Rauxa, que actuaran de teloners. L'entrada al concert, que començarà a les 23h, serà gratuïta. L'escenari estarà situat a la Plaça de l'Església.

El 18 d'agost, els manresans tornen a visitar l'illa de Mallorca, aquest cop, al Pla de Na Tesa (municipi de Marratxí). D'aquest concert encara no tenim informació. Us convidem a estar pendents de les actualitzacions d'agenda de la web oficial de la banda o en aquest mateix blog.

Finalment, el 25 d'agost, Gossos visiten Vilanova del Vallès, on podrem tornar a gaudir del bon moment de forma de la banda del Bages. En aquest cas, tampoc estem en condicions d'oferir-vos més informació.

Com veieu, un any més ens espera un mes d'agost carregat de bona música i concerts. Esperem que els disfruteu i que passeu unes molt bones vacances!