dilluns, de juliol 23, 2007

Gossos al Festival Rock a la Mar

Hola amics. Per tercer any consecutiu, ja tenim aquí un dels festivals musicals d'estiu més importants del Pais Valencià, el Rock a la Mar.

Aquest festival es desenvoluparà els dies 27 i 28 de juliol, a les instal.lacions del Port de Dènia, al costat de la Plaça de Benidorm. Durant dos dies passaran per l'escenari del festival els grups Corredor Polonés, Pirat's Sound Sistema, Voltor, Soul Atac, Antònia Font, Lilit i Dionis, Mugroman i Gossos.

Precisament, la banda del Bages es converteix en l'aposta més ferma de l'edició d'enguany. Els manresans actuaran divendres 27, i ens presentaran el seu nou treball d'estudi, "Oxigen". Segons el cartell, l'actuació de Gossos serà la segona de la nit. No obstant, al no disposar encara de la confirmació de l'horari, us recomanem estar-hi a partir de les 24h. Tot just disposem d'aquesta informació us la farem arribar.

D'altra banda, aquest any també hi ha la possibilitat d'acampar a la zona habilitada al recinte del festival. Per fer-ho, heu d'enviar un mail a rockalamar@rockalamar.com, indicant la quantitat de gent que sou, un telèfon de contacte i les característiques de la tenda o tendes. Els dos dies d'acampada costen només 5 euros i l'accés als concerts és gratuït. No deixeu passar els dies, i feu la vostra reserva el més aviat possible.

Clicant aquí podreu veure el cartell i també un plànol detallat de la zona.

Per arribar a Dènia (445km des de Barcelona) podeu obtar per diferents tipus de transport:

- amb cotxe, autopista AP/7, sortida 62
- amb tren, cliqueu aquí
- amb autocar, cliqueu aquí

Recordeu, aquest cap de setmana us espera el Festival Rock a la Mar, a Dènia, amb Gossos com a plat fort. No hi podeu faltar!