dimarts, de juliol 04, 2006

T'agrada cantar?

Si t'agrada cantar estàs de sort. Vols representar la teva localitat en una competició de karaoke i que t'escolti tota Catalunya en horari de prime time? Vols cantar una cançó del teu grup de música preferit?

Si les respostes són afirmatives, estàs de sort. Televisió de Catalunya comença el rodatge d'un nou programa, "Cantamania". Aquest estiu, cada dia una localitat i els seus cantants seran els protagonistes dels vespres de TV3 i els guanyadors de cada categoria s'enfrontaran als guanyadors d'altres poblacions en una emocionant gala setmanal en directe!

Aquesta tarda TV3 ha contactat el Club, per dir-nos que aquest dijous dia 6 passen per Manresa, i que la cançó escollida es una que de ben segur us sona, "No És Nou". El procediment és el següent. Aniran gravant fragments a vàries persones fins que tinguin la cançó completa. Com que la ciutat triada per aquesta ocasió és Manresa i la cançó és de Gossos, el Club d'Amics no hi podia faltar. És per això que us demanem a tots i totes que us passeu aquest dijous per la Plaça Sant Domènech a les 11 del matí, i demostreu que sabeu cantar a la perfecció "No És Nou".

És molt important que si hi aneu ens envieu confirmació al correu del Club (info@clubgossos.net) el més aviat possible.

Si el que et va és cantar fes que tot Catalunya t'escolti!

Salutacions

ATENCIÓ!! Última hora!! Us podem confirmar la presència de'n Juanjo, i finalment la cançó triada serà "Pareu el Món". Qui millor que en Juanjo per ajudar-vos a cantar-la? Recordeu, dijous 6 a les 11 del matí a la Plaça Sant Domenech.