dimarts, de juliol 25, 2006

Concerts del mes d'agost

Hola família. El mes d'agost ja s'acosta, les vacances també, i un munt de concerts de Gossos. Aquí teniu tota la informació fins el moment, de tots aquests concerts. És informació confirmada però també susceptible de canvis d'última hora, per tant us convidem a estar atents als possibles canvis, tot i que esperem no n'hi hagin.

El dia 4, Gossos actuen a Formentera. El concert es farà a la Plaça de Sant Francesc, i començarà cap a les 22h. En aquest cas Gossos compartiran escenari amb Endèmics, un grup de Formentera, que obrirà la nit. Per tant, Gossos sortiran mes o menys cap a quarts de dotze de la nit. El concert serà gratuït.

El dia 11, Gossos actuen a Font-Rubí. El concert forma part de la festa major del poble, i comptarà també amb la presència dels Whiskyn's i de la Beth. Tot plegat començarà a les dotze de la nit, a la Pista Poliesportiva.

A partir d'avui mateix les entrades anticipades es posen a la venda a Caixa Penedès, Disco Star i a l'Ajuntament de Font-Rubí al preu de 5€. Les entrades el mateix dia costaran 8€, i les podreu comprar a la guixeta del poliesportiu. D'altra banda hi haurà un servei gratuït d'autocars que sortiran de Vilafranca del Penedès, i aniran fent viatges al llarg de la nit. Aquests autocars sortiran del popular Bar Trànsit de Vilafranca.

Com veieu a Font-Rubí han preparat una gran festa. Gossos seran els primers en actuar. Clicant aquí podeu veure el programa complet de la Festa Major de Font-Rubí.

El dia 12 Gossos tornen a visitar l'illa de Mallorca. Aquest cop actuaran a la població de Sant Llorenç des Cardassar. Aquest concert forma part del cartell de la festa major, i compartiran escenari amb dos grups més. El primer concert començarà cap a les 22:30h, a la Plaça de l'Ajuntament, i està previst que Gossos tanquin la nit, cap a quarts d'una. Tot plegat serà gratuït. Aquest concert tornarà a ser una bona ocasió pels nostres amics mallorquins de disfrutar de Gossos, de nou en directe.

El dia 17, Gossos actuen a la Festa de l'Arbre de Moià. D'aquest concert, a data d'avui us podem confirmar que Gossos només tocaran quatre o cinc cançons. De la resta de la festa encara no tenim més notícies. Esteu atents a l'agenda de la web de Gossos o visiteu la web de l'Ajuntament de Moià (http://www.moia.net/).

Finalment, el dia 26 Gossos visiten Igualada per oferir-nos un altre concert, aquest cop segurament, amb alguna sorpresa inclosa. El concert forma part del programa de la Festa Major d'Igualada 2006, i comptarà amb tres actuacions. Tot plegat començarà cap a quarts de dotze amb l'actuació de Cris Juanico. Després actuaran Gossos i tancarà la nit La Gossa Sorda. Com veieu un cartell de luxe per passar una gran nit de festa. Segons la comissió de Festes, l'horari previst d'inici dels concerts es a partir de les 23:30h, però ens han recomenat estar allí més aviat cap a les 23h.

Com veieu ens espera un mes d'agost carregat de bona música i molts concerts. Esperem que els disfruteu i que passeu unes molt bones vacances!

Salutacions!