dimarts, de juliol 18, 2006

Concerts del cap de setmana

Hola amics. S'acosta un cap de setmana carregat de nou de concerts i festes majors. El primer serà el divendres 21, a Sant Jaume de Llierca, a partir de la una de la matinada. Aquest concert forma part dels actes de la Festa Major de Sant Jaume. Serà gratuït, i es farà a la Plaça Major del poble.

I si amb aquest concert no en teniu prou, a l'endemà Gossos actuaran a Escaldes-Engordany, a la carpa de l'aparcament del Parnal, just davant de Caldea. Aquest concert també forma part dels actes de la festa major d'Escaldes. El concert serà gratuït, però cal recollir una invitació per poder accedir a la carpa dels concerts. Aquestes invitacions es podràn agafar a la guixeta de la entrada de la carpa. Tot plegat començarà a les 22:30h. Un cop acabi el concert de Gossos actuaran Lax'N'Busto. Segurament tornarà a haver-hi alguna sorpreseta com als concerts de Vic i de Montbrió, per tant, no hi podeu faltar. A més a més, per tots aquells que agafem les vacances a l'agost serà l'última oportunitat per poder gaudir del directe de Gossos fins al setembre.

Recordeu, divendres 21 a Sant Jaume de Llierca, Plaça Major, una de la matinada, i dissabte 22 a Escaldes-Engordany, carpa de l'aparcament del Parnal, a les 22:30h.

Us hi esperem!