dimarts, de juliol 11, 2006

Gossos a l'Acampada Jove 2006

Hola família. Aquest cap de setmana es celebra l'onzena edició de l'Acampada Jove, aquest any amb una presència destacada de grups de casa nostra. Aquest any trobem una clara aposta pels grups en català per tal de fer d'"altaveu" d'aquests grups i potenciar-ne la gran qualitat musical, ja que des de molts mitjans de comunicació no se'ls dóna la importància necessària, perquè tenen molta gent que els dóna suport i els segueixen vagin on vagin.

Des de l'Acampada Jove 2006 es considera que grups com Lax'n'Busto, Companyia Elèctrica Dharma i Dr. Calypso i Gossos són grups capdavanters dins el panorama musical català i ja fa molts anys que recorren els Països Catalans mostrant la seva gran experiència musical a milers i milers de joves d'arreu del país. Per tant, consideren que assistir a l'Acampada Jove 2006 és una oportunitat per veure un conjunt de grans artistes que faran passar una molt bona estona als assistents. També cal remarcar la presència de grups com Mesclat, Gertrudis, Aramateix, Oprimits i La Gossa Sorda, que faran embogir i passar-ho bé als milers de joves que aniran al festival.

I com no, Gossos no podien faltar a la cita. Serà el dissabte 15, a partir de les 21h de la nit, segons el programa oficial del festival. És una nova oportunitat per veure'ls en directe i tornar a vibrar amb "A Cada Pas", "No És Nou", "Pareu El Món", "Tot És Fosc" i totes les altres fantàstiques cançons del repertori.

No hi podeu faltar! Serà una gran festa. Clicant al títol de la notícia podreu accedir a la web del Festival, on trobareu tota la informació (preus, mapes del recinte, etc).

72 hores de llibertat, 50.000 metres quadrats de zona d'acampada, 5.000 metres quadrats d'espai de bosc, la complicitat de Sant Celoni, piscina, el doble de dutxes, 3 escenaris, 30 grups...


T'ho deixaràs perdre?