dimarts, de setembre 30, 2008

Una gran família


Hola amics. Aquesta és una petita representació de tots els socis que vau assistir ahir a l'acte d'entrega del disc d'or als Gossos. Des d'aquí volem donar les gràcies primerament als Gossos, per confiar en nosaltres i recolzar-nos en tot moment.

Però aquest club no tindria sentit sense la gent que el formeu. Estem a punt d'arribar als 200 socis, encara ens queda molta feina per fer (renovar la web, fer-vos arribar els carnets pendents, etc). Aquesta foto crec que representa a la perfecció el que hem aconseguit poc a poc, reunir un grup d'amics que comparteixen una mateixa passió per la música, pel seu grup preferit, Gossos.

Ahir, abans de finalitzar l'acte, en Natxo ja us va deixar ben clar que hi ha la ferma voluntat de fer la trobada. Sabem que ja ho hem anunciat un parell de vegades aquesta temporada però per diferents motius no hem pogut realitzar-la. No patiu, la trobada es farà. Espero que aviat poguem anunciar una data definitiva.

Gràcies a tots vosaltres per la resposta que vau donar ahir. De tots els assistents pràcticament el 50% eren socis del Club, i això, no pot ser cap altra cosa que un enorme motiu de satisfacció.

Gràcies i força Gossos!