dijous, de setembre 04, 2008

Gossos a Solsona i Agramunt

Hola amics. Aquest dissabte, dia 6, Gossos actuen per partida doble, primer a Solsona, i després a Agramunt.

El primer concert es farà a Solsona, a la sala Xelsa (Avinguda Trabucaire 12). Serà un concert especial, ja que es tracta d'un concert solidari de festa major. Està organitzat per l'Ajuntament però tots els diners que es facin aniran per a una ONG de Solsona, SOM (Solsonès Obert al Món).

Els diners que es recullin sufragaran la posada en marxa d'uns tallers de formació professional a Nicaragua, per a joves amb greu risc de marginació social. És per aquest motiu que hem decidit aquest cop cedir les invitacions a la ONG. Podeu comprar les entrades anticipades als membres del SOM o a l'Ajuntament (10€) o el mateix dia a la Xelsa (12€).

Gossos compartiran escenari amb l'Elèctrica Dharma. El concert començarà a les 23h i els manresans obriran la nit.

La nit no obstant, no s'acaba aquí. Si us quedeu amb ganes de tornar a viure un altre concert poques hores després, Agramunt us espera.

I és que dissabte toca anar de festa major en festa major, perquè a Agramunt, també celebren la seva. A partir de la una de la matinada comença el gran concert de rock a la Plaça Fontdandana amb la Troba Kung-Fú, Gossos i Qunran. L'actuació dels manresans està prevista cap a les 02:30h.

Per aquest concert (entrades a 10€) si que disposem de 10 invitacions pels socis. El procediment per demanar-les és el de sempre. Només cal que envieu un mail a info@clubgossos.net

Així doncs, dissabte, Gossos a Solsona a les 23h, i després, Gossos a Agramunt a les 02:30h. No us ho perdeu!