dimecres, de setembre 17, 2008

Mandala, disc d'or

Hola amics. Avui us volem acostar una de les notícies mes importants de la temporada. Aquest mes de setembre, Gossos rebran el seu primer disc d'or.

El disc conegut popularment com a "Mandala" ha superat les 40.000 còpies venudes, i per tant, ja és disc d'or.

És el primer cop que els manresans reben un guardó com aquest, i sens dubte, és motiu de satisfacció i de celebració. Per tot això, ja hi ha preparada una petita festa, per celebrar-ho amb tots vosaltres.

Dilluns 22, a les 18:00h a l'amfiteatre del Zoo de Barcelona, hi haurà un showcase per celebrar aquesta gran notícia. No serà un concert com els habituals. Més aviat serà un acte molt proper, on es podrà anar xerrant entre cançó i cançó, ja sigui per preguntar alguna cosa o per escoltar alguna de les mil anècdotes que de ben segur ens voldran explicar.

Aquest acte serà exclusiu pels lectors de la revista Enderrock i pels socis del Club d'Amics. És per això que es fa imprescindible confirmar la vostra assistència. Com sempre, només cal que envieu un mail a info@clubgossos.net

Actualmen, aconseguir un disc d'or no és gens fàcil, i Gossos ho han aconseguit. Per això volem que el dia 22 sigui un dia per recordar. Guardeu-vos aquesta data a l'agenda i sobretot, no us ho perdeu!
ATENCIÓ: invitacions exhaurides