dijous, d’abril 17, 2008

Oxigen, Disc Català de l'Any

Hola família. Fa dies, alguna cosa ens deia que el premi del disc català de l'any, otorgat per Ràdio 4, viatjaria cap a Manresa. No ens hem equivocat.

"Oxigen" ha sigut premiat com a millor disc català de l'any. Els manresans rebran el premi el dia de Sant Jordi en un programa especial en directe que coincidirà amb la inauguració dels nous estudis de RNE a Barcelona. Un altre premi que confirma el bon moment de forma i la consagració definitiva de Gossos, i és que amb "Oxigen" la banda de Manresa s'ha fet un fart de recollir premis al llarg d'aquest any.

L’acte de lliurament del premi serà dimecres 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, en un programa especial que s’emetrà en directe des de la nova seu de RNE a Catalunya al carrer Roc Boronat 127 de Barcelona i que coincidirà amb l’acte oficial d’inauguració dels nous estudis. A partir de la una de la tarda passaran pel programa Jofre Bardagí,guanyador de l’edició 06, el grup Rauxa com a convidat i el grup guanyador Gossos que interpretarà algunes de les cançons de l’àlbum premiat.

Si voleu anar-hi de públic, heu d'omplir la butlleta que trobareu aquí. Si voleu escoltar-ho per la ràdio, aquí teniu la relació de freqüències.

Ja només ens queda donar-vos l'enhorabona per aquest premi, i de ben segur que no serà l'últim que rebreu. Moltes felicitats!


PD: us confirmem que l'entrega del premi es farà de 13h a 14h