dilluns, d’abril 21, 2008

Cap de setmana amb Gossos

Hola família. S'acosta un gran cap de setmana carregat de bona música i amb Gossos com a protagonistes.

Divendres 25 d'abril, els manresans visiten Figueres per oferir-nos el seu potent directe. El concert forma part dels actes de les festes i fires de la Santa Creu, i es farà al recinte firal.

Gossos compartiran escenari amb Jordi Rubau (ex-líder de Dígit Arts) i Dept. El concert començarà a les 22:30h i segons el programa oficial, Gossos s'encarregaran de tancar la nit.

Dissabte 26, si no n'heu tingut prou, torna la festa. En aquesta ocasió, Gossos tocaran a prop de casa, a Navàs. Aquest concert fa temps que s'està organitzant, i la gent de Navàs hi ha posat moltes ganes per aconseguir que la nit sigui com a mínim irrepetible.

El Raig (Joves actius de Navàs) i l'Ajuntament de Navàs organitzen aquest concert, amb la col·laboració del Club d'Amics. El concert començarà a les 23:00h, al pavelló poliesportiu Sant Jordi. La nit ja serà especial pel sol fet de poder gaudir del concert dels manresans, però per fer-la encara més especial hi haurà un sorteig de regals cedits per la banda per tots els assistents.

A més a més, per gentilesa del Raig, el Club disposa de 10 invitacions pels socis. El procediment per demanar-les és el mateix de sempre. Només heu d'enviar un mail a info@clubgossos.net.

Les entrades anticipades les trobareu al Born 12 de Manresa i Berga, i al Chaplin de Navàs al preu de 10€. A guixeta, el mateix dia del concert, a 13€.

Recordeu, divendres 25, Gossos a Figueres, al recinte firal (22:30h, gratuït) i dissabte 26, Gossos a Navàs.

No hi podeu faltar!


ATENCIÓ: us comuniquem ja s'han exhaurit les invitacions.