dimarts, de setembre 25, 2007

Gossos a Terrassa

Hola família. Si us vau quedar amb ganes d'assistir al bolo d'Andorra del passat dia 20, aquest cap de setmana us podreu treure l'espineta clavada per partida doble. Començarem pel divendres 28.

La banda manresana actuarà a Terrassa, a la Faktoria d'Arts (C/Bruc nº 28), on ens presentaran "Oxigen", el seu darrer treball d'estudi. Una alenada d’aire fresc per demostrar el seu canvi de mentalitat, de registre musical, de concepció de l’ofici i d’inspiració.

Escolteu-los bé. Els Gossos ja són uns altres. Amb identitat. "Oxigen" no és un disc més. És el disc. L’àlbum rodó que s’esperava d’una banda que, amb el pas del temps, a base de pair èxits i patacades, ha sabut reinventar el seu so per al segle XXI.

Els Gossos ara són pop, rock, reggae, hip-hop i electrònica, tot barrejat i quallat, sense concessions. Han recuperat la màgia adolescent que els va fer triomfar, i hi han afegit una interpretació adulta, sense complexes, amb una visio contemporània de la música que els farà travessar fronteres.

Des de Manresa al món. I per tots vosaltres, a la Faktoria d'Arts, a les 22:30h. Les entrades anticipades valen 10€, i 12€ a guixeta el mateix dia del concert.

No hi falteu!