dijous, de gener 25, 2007

"Oxigen", el novè disc de Gossos

Hola família. Com molts de vosaltres sabeu, fa un mes Gossos es van tancar a l'estudi per gravar el que serà el novè àlbum de la seva discografia. A mitjans d'aquesta setmana ja van acabar amb els processos de mescla, i ara només queda per enllestir la fase final de producció.

Per fí comencen a desvetllar-se informacions d'aquest esperat novè treball, i avui us acostem en primícia el títol d'aquest novè disc. Després d'un temps de reflexió, Gossos han decidit batejar el disc amb el nom d'Oxigen, un títol que deixa entreveure un disc carregat d'aire fresc i noves melodies que no decebrà els seguidors de la banda manresana.

D'altra banda, avui també volem fer públic el nom del guanyador, en aquest cas guanyadora, del concurs del títol del disc. Dos mesos enrera, des d'el Club us vam proposar un concurs, amb un premi molt interessant, un sopar amb Gossos i un passi de backstage, per un dels concerts de la nova gira. Volem agraïr la vostra participació i les dosis d'imaginació i creativitat que heu aportat. Hem rebut molts títols, i tal i com us vam anunciar, si ningú encertava, es faria un sorteig entre tots els participants. Doncs bé, la sort ha determinat que la guanyadora del concurs és la sòcia Jèssica Codina. Moltes felicitats!

Ben aviat Gossos es posaran en contacte amb tu per acabar de concretar el tema. Esperem que gaudeixis aquest premi intensament.

Finalment, també us volem avançar la notícia d'un esdeveniment en el que de moment s'està treballant i del qual us acabarem de donar tots els detalls un cop estigui tot lligat. S'està preparant una audició del nou disc (abans del seu llençament a les botigues) pels socis del Club, i per tots aquells que desitgeu assistir-hi. Volem remarcar que de moment, no hi ha data prevista. Tan bon punt estigui tancat, publicarem tota la informació.

Estigueu atents, ben aviat us acostarem noves informacions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per fí!!!!! Ostres, no hagués imaginat mai un nom com aquest. Ja tenim ganes d'escoltar el disc sencer!!!! Petons per tots!!!