dilluns, de gener 08, 2007

Gossos a El Perelló

Hola família. Després d'una nit de Reis màgica a Vic, dissabte 13 Gossos tornen a la càrrega, aquest cop a El Perelló (Tarragona), en el que serà el penúltim concert d'aquest mes, i probablement, un dels últims concerts per gaudir de l'actual repertori.

El Casal del Centre d'Esports de El Perelló (Av. Sant Jordi s/n) ha preparat per aquest dissabte una gran festa, amb Gossos com a protagonistes principals. Tot plegat començarà a les 00:00h, amb el grup local Pepet i Marieta. Aquest primer concert té prevista una durada d'hora i mitja. Cap a la 01:30h està prevista l'actuació de Gossos, que ens deleitarà amb un concert també d'hora i mitja, amb el repertori habitual i tota la seva força. Finalment, cap a les tres de la matinada actuarà el tercer i darrer grup, Control Antidòping.

Les entrades anticipades es poden trobar al mateix casal al preu de 12 euros, i el mateix dia del concert a 15€. No obstant, pels socis del Club que vulguin anar al concert, el preu serà de 12€. Per poder accedir a aquest preu, heu d'enviar un correu a info@clubgossos.net indicant el vostre nom abans de divendres per reservar les entrades. D'altra banda, per la resta de gent que vulgui assistir al concert, es poden reservar les entrades trucant al 977 490 635 (a partir de les 19:30h).

Com veieu ens espera una gran nit plena de bona música i bon ambient. Recordeu, dissabte 13, a partir de les 00:00h al Casal del Centre d'Esports de El Perelló.