dilluns, de gener 01, 2007

Nit de Reis a Vic amb Gossos

Hola família. La Nit de Reis s'acosta, i aquest any serà una mica més especial que de costum.

A la discoteca Pockets estan preparant una gran festa per la Nit de Reis, amb Rauxa i Gossos com a grans protagonistes. El concert començarà a les 23h, amb Rauxa, i tot seguit Gossos tornaran a oferir-nos el seu vibrant directe.

Les entrades es poden adquirir anticipades al preu de 12€ al Club Pocket Bike d'Osona (C/Perot Rocaguinarda nº 5, Vic), a La Cantonada i el Petricó entre altres llocs. Per saber la resta de locals on adquirir les entrades anticipades podeu trucar al 93 883 38 92.
Les entrades a la guixeta de la discoteca el mateix dia de concert valdran 15€.

Cal remarcar que els menors de 16 anys no podran entrar al recinte. Els nois i noies entre 16 i 18 podran entrar si van acompanyats per un adult.

Pckts Discothèque es troba situada al polígon industrial Mas Galí. Des de Barcelona i la zona del Vallès podeu arribar-hi per la C-17, direcció Vic/Puigcerdà, sortida Vic Sud. Tot just després, continuar per l'antiga N-152 fins a la rotonda que indica Pol. Mas Galí (dreta sobre via tren).

Venint des de Girona podeu arribar-hi per l'Eix Transversal (C-25), sortida Vic Nord i continuar per l'antiga N-152 fins a la rotonda que indica Pol. Mas Galí (esquerra sobre via tren).

Finalment, venint des de Manresa, també per l'Eix Transversal (C-25), sortida Vic Nord i continuar per l'antiga N-152 fins a la rotonda que indica Pol. Mas Galí (esquerra sobre via tren).

Clicant aquí podreu veure un mapa de la zona.

Recordeu, divendres 5, a les 23h, Nit de Reis a la discoteca Pockets amb Rauxa i Gossos. Us hi esperem!