dilluns, de desembre 11, 2006

Quin serà el títol del nou disc?

Hola amics. Com molt bé sabeu, Gossos estan preparant el novè disc de la seva discografia. El disc es troba actualment en fase de producció i ja han gravat uns quants temes. D'altra banda, també estan pensant en quin títol portarà aquest novè disc, i des d'el Club d'Amics us volem proposar un concurs.

Es tracta d'encertar el títol del disc. Sembla complicat, però de ben segur que no ho serà, i només cal que deixeu anar la vostra imaginació. A més, veureu que el premi es força interessant.

Cada soci pot proposar tres títols diferents. Per fer-ho, només cal que envieu les vostres opcions al mail del Club (info@clubgossos.net) indicant sobretot el vostre nom. Teniu temps fins a final d'any per anar pensant els possibles títols. La primera setmana de gener (o quan disposem del nom del disc) publicarem el nom del guanyador/a.

Qui encerti el títol del disc podrà gaudir d'un sopar amb Gossos i d'un passi de backstage per un concert de la gira de l'any vinent. El concert es podrà triar. Cal remarcar que tant el sopar com el passi serien pel mateix concert.

No obstant, si es donés el cas que cap de les opcions proposades coincidís amb el títol, el premi es sortejarà entre tots els qui participeu al concurs, per tant, el premi està assegurat.

Animeu-vos, deixeu anar la vostra imaginació, i aneu pensant el possible títol del novè disc de Gossos. Us espera una genial nit de concert!