dissabte, de desembre 16, 2006

Gossos i La Marató de TV3

Hola família. La Marató de TV3 que es celebrarà el 17 de desembre estarà dedicada a la lluita contra el dolor crònic. Aquest any, La Marató celebrarà el 15è aniversari, i per segon any, es torna a editar un CD.
Després del gran èxit assolit l'any passat amb 60.000 còpies venudes en un sol dia, enguany s'està preparant un segon disc de "La Marató de TV3" amb cançons molt conegudes que s'han adaptat al català.

La temàtica té com a eix central la superació personal i la força de voluntat davant el patiment i la soledat, conceptes associats a la malaltia que aquest any serà el centre del programa: el dolor crònic.

Novament es tracta d'una sèrie de cançons molt conegudes del pop i del rock que s'han adaptat al català, algunes per primera vegada, cantades per artistes que representen una gran diversitat d'estils i generacions musicals, com ara El Canto del Loco, Alejandro Sanz, Gerard Quintana, Whiskyn's i Gossos entre d'altres.

El disc, que actualment es troba en la fase final de producció, estarà format per 12 cançons gravades especialment per a l'ocasió i 4 temes cedits. La producció musical ha anat a càrrec de Marc Parrot i Ten Produccions (Toni i Txasqui Ten). I com no podia ser d'una altra manera, Gossos seran els abanderats de l'edició d'enguany.

Segurament ja haureu escoltat a la ràdio "Tens Un Amic", el tema que Gossos versionen al disc, i el tema principal de la campanya d'aquest any. Al disc hi podreu trobar dues versions del mateix tema, la de l'anunci, una acústica en quartet de corda, i la versió més elèctrica.

D'altra banda, Gossos actuaran el mateix dia del programa de "La Marató" a última hora i el dia 4 de desembre estaran al Club de TV3 fent la cançó. Esteu atents perquè la setmana abans de "La Marató" es projectarà per TV3 un documental de com s'ha gravat el disc, amb la presència de Gossos i dels altres artistes que hi han col·laborat.

Algunes de les peces del disc s'interpretaran en directe al llarg del programa "La Marató de TV3" del 17 de desembre.

Cal agrair la col·laboració desinteressada de tots els artistes que han participat en el disc, així com la dels seus mànagers i discogràfiques.

Del disc, se n'editaran 90.000 còpies, i sortirà a la venda al preu de 9 euros, juntament amb els diaris "Avui", "El Punt", "La Vanguardia" i "El Periódico de Catalunya" de diumenge, 10 de desembre.

Tots els beneficis generats per la venda del disc de "La Marató de TV3" aniran destinats al finançament de projectes de recerca mèdica per combatre el dolor crònic.