dimarts, de desembre 19, 2006

Gossos al Rock&Reis 2006

Hola família. Dissabte 23 de desembre es celebra una nova edició del Rock&Reis de Manresa i com en passades edicions, Gossos tornaran a oferir-nos el seu potent directe.

Els concerts es faran al Pavelló del Vell Congost, i l'entrada valdrà 5€, tot i que el concert es de caràcter benèfic. Els diners recollits seran destinats a la compra de joguines i altres materials pels nens més desfavorits.

La festa començarà a les 22h i està previst que actuin Sound Storm, Grip, Pastorets Rock, Dept, Sherpah, 4-0, Remendaos i Gossos. Com veieu un cartell de luxe per un dels festivals benèfics més importants de casa nostra. Cal recordar que aquesta serà la quincena edició del Rock&Reis.

A Manresa podeu arribar-hi amb cotxe i també utilitzant el transport públic (Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya). Pels que aneu amb cotxe, clicant aquí podeu veure un mapa detallat de la zona. L'itinerari blau és per aquells que desitjeu anar-hi caminant. En vermell, per aquells que accediu amb cotxe. Recordeu que disposeu d'aparcament gratuït just al costat del pavelló.

Dissabte 23 de desembre, a partir de les 22h, Rock&Reis 2006. No hi falteu!
Última hora, horari confirmat: Gossos serà el quart grup, a les 00:30h