dimecres, de març 05, 2008

Que dius quan fas anys i et porten un pastís?

Gràcies! Això és el que Gossos volen dir-nos el dia 4 d'abril a l'Auditori, i per això fan aquest concert. Per celebrar els 15 anys de carrera musical envoltats de tots els seus amics i donar-nos les gràcies a tots.

Com ja us vam avançar fa uns dies, hi haurà moltes sorpreses al llarg de tota la nit, però una d'elles ja la podem desvetllar. Els assistents al concert rebran de regal un reportatge de ràdio fet des de Catalunya Ràdio, dirigit per la Laura Duran (periodista del Matí de Catalunya Ràdio) on els Gossos parlen del seu passat, el seu present i el seu futur.

Descobrireu què pensen els uns dels altres, com veuen la seva evolució professional i personal i cap a on va el seu futur. Descobrireu anècdotes de la seva història fins ara mai publicades i també us emocionareu quan descobriu què senten per la música.

Al reportatge també participen músics amics coneguts per tots que opinen sobre la seva trajectòria, així com companys de viatge com tècnics, familiars o amics que els han recolzat aquests 15 anys. Una aventura per la història de 40 minuts que només tindran tots aquells que vinguin a l'Auditori el dia 4 d'abril.

I per anar fent boca, aquí us deixem la promo oficial del concert del dia 4, i un petit tast del que trobareu al reportatge.