dijous, de març 13, 2008

Gossos a la Sala Pasternak

Hola família. S'acosta la gran data del 4 d'abril, el concert d'aniversari, però abans encara tenim una altra parada per anar escalfant motors. Serà dissabte 29 de març, a la Sala Pasternak de Vic.

Agafar aire per respirar és un acte reflex que tenim interioritzat com un fet inconscient, natural. Les presses ens han fet oblidar que l’oxigen és el motor que ens fa seguir vius i desperts.

Però els cinc membres de Gossos han decidit agafar aquest aire a consciència i assaborir-ne cada glopada. L’energia que els ha transmès el públic durant els últims mesos els ha fet sentir còmodes amb la seva feina, convençuts del nou rumb que van emprendre fa 5 anys i oxigenats com a banda.

Oxigen, el seu novè disc, conté 13 temes que exploren racons del rock, el reggae i el hip-hop que encara quedaven per descobrir en la música feta a Catalunya. Un àlbum que tornarà a instal·lar els manresans al pòdium musical dels grups de referència del país. Per tot això, i per tocar a una de les sales emblemàtiques de Vic, no hi podeu faltar.

A més a més, per aquest concert el Club disposa de 10 invitacions pels socis. El procediment per demanar-les és l'habitual. Només heu d'enviar un mail a info@clubgossos.net. Les invitacions s'adjudicaran per rigorós ordre de petició.

Les entrades anticipades les podeu reservar al preu de 10 euros enviant un mail a info@salapasternak.com, indicant el vostre nom, DNI, nº de telèfon i nº d'entrades.
El mateix dia del concert valdran 15 euros a guixeta.

Recordeu, dissabte 29, a les 23:30h, Gossos en directe a la Sala Pasternak. No hi falteu!


ATENCIÓ: ja hem exhaurit totes les invitacions!