divendres, de maig 04, 2007

Gossos a la Festa Major de Lleida '07

Hola família. Després de l'èxit rotund i absolut del concert de presentació de l'Oxigen Tour ahir, a l'emblemàtica Sala Bikini, Gossos tornen a la càrrega el dia 10 de maig, aquest cop, a Lleida, al Pavelló Nou (Camps Elisis, Av. Garrigues s/n)

El concert forma part dels actes de les festes de Sant Anastasi 2007. La banda manresana compartirà escenari amb tota una altra estrella del pop-rock nacional.

A partir de les 00h, Gossos ens oferiran una alenada d'aire fresc amb el seu nou treball d'estudi, "Oxigen". Els de Manresa arriben amb una nova identitat que barreja pop, rock, reggae, hip-hop i l’electrònica sense concessions.

Un cop finalitzi el concert dels Gossos, podrem gaudir amb l'actuació de Mikel Erentxun. Part indispensable de la recent història del pop espanyol amb Duncan Dhu, manté des del 1992 una prolífica carrera en solitari que ha deixat darrere seu un bon grapat d’àlbums. El donostiarra presenta "El corredor de la suerte", l’últim disc, que compta amb la col·laboració de Dani Martín (El Canto del Loco) i Amaral, tot i que també rescatarà els seus grans èxits.

Clicant aquí podreu veureu un plànol de la zona. El Pavelló Nou es troba als Camps Elisis. Com veieu, ens espera una gran nit plena de molt bona música.

Recordeu, dijous 10 de maig, a les 00h, Gossos en directe. El concert serà gratuït.

No hi falteu!


ATENCIÓ! Canvi d'horari, Gossos tocaran aproximadament a la 01:30h