dimecres, de maig 23, 2007

Gossos als 10 anys del Versió

Hola amics. El programa Versió RAC1 de Toni Clapés celebra els 10 anys amb una gran festa demà dijous 24 al Teatre Romea, i Gossos hi estan convidats. Els manresans ens oferiran un parell de temes del seu últim treball d'estudi "Oxigen".

Toni Clapés, Jaume Nolla, Joan Spin, el senyor Marcel·lí, Rocco Steinhäuser i un gran nombre de col·laboradors seran els conductors de la gran festa del Versió 10 Anys. El programa es farà en directe des d'el Tatre Romea de 16 a 19h.

Durant les tres hores faran un resum dels deu anys del programa. Tindran entre d’altres com a convidats a Joan Pera, Lluís Llongueras, Joel Joan, Sergi Pàmies, el Tricicle, Josep Cuní, Carlos Latre, el Mag Fèlix…i un munt de col·laboradors que han anat desfilant pel programa durant aquests deu anys, actuacions en directe, concursos per als assistents, regals, un munt de sorpreses i el sorteig en directe de tres creuers pel Mediterrani entre tots els assistents.

Segons les últimes dades de l’Estudi General de Mitjans que es va publicar el passat 24 d’abril, el programa Versió RAC1 ha aconseguit la xifra rècord de 124.000 oients, de manera que és el programa líder indiscutible de les tardes de la ràdio a Catalunya.

Podreu seguir l'emissió del programa a través d'internet, clicant aquí, o bé a través de les diferents freqüències de RAC1.