dilluns, de novembre 20, 2006

Gossos al disc d'homenatge a Sopa de Cabra

Hola amics! Avui us fem arribar una notícia que de ben segur us sorprendrà i alegrarà. Es tracta del disc d'homenatge a Sopa de Cabra, una de les bandes més representatives del panorama musical català amb quinze anys de carrera (1986-2001) i dotze discs publicats. Com no podia ser d'una altra manera, Gossos hi col.laboren versionant un dels seus millors temes.

Per regla general, els comiats sempre són tristos i acostumen a dur de manera implícita una mena de nostàlgia que pot costar més o menys digerir depenent de les persones. En aquest sentit, aquest 2006 fa cinc anys de la separació de Sopa de Cabra, una efemèride que bé es mereix un bon homenatge.

Coincidint amb els tres últims concerts que Sopa de Cabra va fer els dies 6, 7 i 8 de novembre del 2001 a la sala Razzmatazz de Barcelona, es posarà a la venda un disc on diversos artistes recordaran algunes de les millors cançons del quintet gironí. Es tracta d'un projecte amb direcció artística del periodista Pep Blay que es vendrà també fora de Catalunya.

L'homenatge també vol recordar la figura de Joan Cardona, "Ninyin", que va morir pocs mesos després de la dissolució de Sopa. Entre la quinzena d'artistes confirmats que participen en aquesta iniciativa hi ha Lax'n'Busto, Sidonie, Gossos, Loquillo, Ojos de Brujo, Amaral, Shuarma, Pastora, Beth, Jofre Bardagí, Bunbury i un duet entre Roger Mas i Santiago Auserón.

La setmana passada, Gossos es van tancar de nou a l'estudi, aquest cop per acabar de donar forma a "Sota Una Estrella", un dels temes més coneguts dels Sopa. El disc portarà per títol "Podré Tornar Enrera", i serà editat pel segell discogràfic Música Global. Trobareu més informació a IcatFm.
A LA VENDA A PARTIR DEL 27 DE NOVEMBRE