dimecres, de juny 07, 2006

Concert al Parc de Torreblanca

Hola família. Ja tenim tota la informació del concert del dia 11 de juny. Aquest concert està enmarcat ens els actes de la Festa d'Esquerra 2006. A la web http://www.esquerra.cat/festa/ hi teniu mes dades.

El concert està previst que comenci a les 18h, i al llarg de tot el dia hi haurà diverses activitats lúdiques per infants, castellers, activitats culturals i socials, amb debats, xerrades, etc.

L'accés a la festa és gratuït.

El Parc de Torreblanca està situat en els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí (Carretera N-340 pk 1249) i té una extensió de 12 hectàrees. Al cor del parc hi ha un magnífic jardí històric del segle XIX. El seu disseny fantasiós parteix d'imitar les formes i els elements propis de la natura, com ara grutes, illes, coves, llacs i salts d'aigua, envoltats d'una vegetació exuberant i diversa. Clicant aquí podeu accedir al mapa del parc.

Al parc s'hi pot accedir des de Sant Feliu de Llobregat per la carretera N-340; des de Sant Joan Despí per l'avinguda de la Generalitat i des de Sant Just Desvern per l'avinguda de Torreblanca.

Per tots aquells que vingueu amb transport públic aquí teniu les diferents opcions:

En autobús:

-63 Barcelona (Pl. Universitat) - Sant Joan Despí
-L46 Cornellà - Sant Just Desvern
-L50 Barcelona (Trav. Corts) - Vallirana
-L51 Barcelona (Av. Sarrià) - Sant Feliu
-L52 Barcelona (Pl. Espanya) - Sant Feliu
-L56 Barcelona (Trav. Corts) - Molins de Rei
-L61 Barcelona (Av.Sarrià) - Sant Vicenç
-L62 Barcelona (Trav. Corts) - Torrelles de Llobregat.

Amb Renfe, parada Sant Feliu de Llobregat

Amb el Trambaix, línia T3, parada Consell Comarcal. Aquesta és la millor opció per arribar al parc. Del Consell Comarcal al parc hi ha tan sols 5 minuts caminant.

Esperem que disfruteu de la festa i del concert!

Salutacions.