dilluns, de juny 12, 2006

Concert al Festinoval'06 de Lleida

Hola amics. Com sabeu, el dia de Sant Joan, Gossos toquen a Lleida. El concert forma part dels actes del festival de varietats Festinoval'06.

Un any més, la Plataforma Artísticocreativa FESTINOVAL ens porta, els dies 23 i 24 de juny de 2006 als Camps Elisis, un festival ple de varietats. Música, Teatre, Dansa, Audio-visuals i Tallers de tot tipus. Una oferta cultural variada que es consolida a Lleida arribant al seu cinquè any de celebració. Al llarg d’aquests quatre anys de FESTINOVAL han passat pels seus escenaris més de 100 grups musicals, més de 40 companyies d’arts escèniques, artistes plàstics, artesans i més 50 voluntaris compromesos amb aquesta iniciativa.

Doctor Calypso, Gossos i Toni Albà encapçalaran la cinquena edició del Festinoval a la ciutat de Lleida. El certamen, en homenatge al desaparegut Tino Agustí, inclou novetats com una carpa per projeccions de "videoblogs" i "videoescenes". Una altra de les inclusions serà la participació de la Queta gràcies a la col.laboració amb la Secretaria de Política Lingüística. El Festinoval ocuparà cinc espais diferents dels Camps Elisis els dies 23 i 24 de juny. Enguany el certamen ofereix fins a 20 hores i 35.000 watts d'espectacles musicals, teatrals i artístics. En total, inclou dinou grups musicals i onze companyies de teatre, la majoria de Ponent.

Segons el programa d'actes del Festival, Gossos actuaran a l'escenari Tino a les 00'45h del dia 24. Clicant aquí podeu accedir al programa del Festival. A la web del festival hi trobareu més informació.

Us hi esperem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

va ser increible! se'ls va veure disfrutar com feia temps. El festival per la seva banda molt complert, llàstima de la pluja! els gossos van arrodonir la nit.