dimarts, d’octubre 14, 2008

Gossos al Vendrell

Hola família.

Després de l'exitós pas per Berlin, dissabte 18 Gossos visiten El Vendrell. Aquest concert forma part dels actes de la mostra d'entitats Entimostra 08, i com no podia ser d'una altra manera, serà el plat fort de la mostra.

El proper divendres 17 d'octubre el Vendrell inaugurarà la cinquena edició de l'Entimostra, el certamen de caràcter biennal que és l'aparador de la gran participació cívica amb què compta el Vendrell. Durant tres dies, una setantena d'entitats culturals, folklòriques, esportives, de salut, gastronòmiques, organitzacions no governamentals, etc, es concentraran a la Rambla del Vendrell. Segons la regidora de Promoció Econòmica Àngels Turdiu, “un cop més l'Entimostra es convertirà en espai per demostrar que el teixit associatiu del Vendrell és viu i dinàmic”.

Com ja és habitual, aquesta fira s'ha plantejat com un marc idoni perquè les entitats i associacions puguin presentar els seus treballs i projectes i, alhora, per arribar a captar nous socis i sòcies. Al mateix temps, segons la regidora, l'Entimostra és una bona oportunitat perquè les persones que han decidit venir a viure al Vendrell “coneguin la nostra cultura, la nostra societat civil, i s'animin a participar en alguna de les associacions o entitats de la vila”.

L’Entimostra està organitzada de forma coordinada per les regidories de Promoció Eoconòmica, Festes, Cultura i Esports.

Com ja és habitual, la fira d’entitats tindrà com a complement un cap de setmana atapeït d’activitats, que inclourà tallers, concerts, documentals, conferències, demostracions, teatre, dansa i activitats lúdiques i esportives per a tots els gustos i edats.

A més, aquesta edició de l'Entimostra inclourà un gran Joc de l'Oca a la Rambla, una adaptació del joc de taula en el que els participants han de passar diferents proves relacionades amb tipus de discapacitat. Aquesta activitat serà possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona i l'Associació de Discapacitats Joan Sánchez.

El concert, gratuït, es farà a la plaça Jai. Gossos actuaran a les 00:30h.

No hi falteu!

2 comentaris:

Utnoa ha dit...

Amb aquest temps es farà el concert??

Gràcies!

Utnoa ha dit...

Ja vaig poder observar que el concert es va fer... jeje.

Ens veiem a l'auditori de caixa tarragona!